16 april 2012

Assistent


Har fått lite gjort idag :-) Efter mycket om och men kunde jag börja putsa fönster, vilket var v ä l d i g t  välbehövligt! Och jag hade en mycket duktig assistent!

Tycker att det varit en bra dag. Jobbade undan en del på jobbet, fick lite organiserat här hemma, fönster putsade, tvätt vikt och bus med barnen. R sover och förhoppningsvis L också. Själv tänker jag joina dem om en liten liten stund. Ska bara.... :-)

6 kommentarer:

 1. Duktiga L! Vi skulle verkligen behöva fixa våra fönster... Kan du skicka upp henne till oss :). Mmmm, så gott med jordgubbar!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Haha...det där:Ska bara...känner jag igen:-) Ofta kommer jag alldeles för sent i säng bara för att jag ska göra det där sista!!

  Aldrig fel med små hjälpredor!!

  Kramar

  SvaraRadera
 3. Åhhh, please skicka henne till mig sen, jag behöver med hjälp ;-D
  Å ja, är man själv förstår jag att det är trixit att ta sig ut, även om det är en kvart bara så kan man ju liksom inte lämna ungarna vind för våg, så ha inte dåligt samvete, du får ta igen det då maken kommer hem! KRAM

  SvaraRadera
 4. Men åh vilken duktig assistent du har! Våra fönster behöver oxå sig en omgång, kan vi hyra in L? Hoppas du kom i säng i tid igår gumman. KRAM!

  SvaraRadera
 5. Barnen brukar tycka det är roligt att hjälpa till tycker jag, i allafall om man gör det tillsammans med dem ...

  Hoppas att du kom i säng i bra tid och fick sova hela natten :)

  Kram

  SvaraRadera
 6. Ja jag är ändå glad att det inhte är någon allergi. Var lite rädd att jag skulle vara tvungen att sluta använda smycken som jag älskar! :D

  Kram

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)