21 april 2012

Bloggbussen!

Inspirerad av Ingelala som vann förra årets resa har jag slängt iväg ett tävlingsbidrag till årets Bloggbuss. Det är en tävling för föräldrar med barn mellan 6-12 år och om man kommer till final får manåka med på en resa till Danmark med sitt barn och uppleva en massa äventyr och barnsligt skoj. Efter resan utses Sveriges bästa Barnsligt Skoj-bloggare 2012 som vinner ytterligare en resa för hela familjen.


Snälla rösta på mig så att L och jag kan få göra något tillsammans! 


http://bloggbussen.bloggportalen.se/vote?contest=Bloggbussen+2012&option=18


Det gäller att få så många röster som möjligt!2 kommentarer:

 1. Jag infogade en video och sökte upp den på youtube och då passade den på min sida.

  Lycka till med tävlingen. Jag hoppas att du kommer med :)

  SvaraRadera
 2. Hejsan
  Har röstat på dig :)
  Ha en skön lördag

  kram jeanette

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)