10 april 2012

Dålig natt


Den här killen har inte haft en rolig natt. Hans mamma har inte haft en rolig natt. Och hans pappa har inte heller haft en rolig natt. Det började redan halv ett... Och efter det har vi i princip inte sovit något. R har inte varit ledsen eller så (bara emellanåt) men inte varit stilla, slängt sig fram och tillbaka och krumbuktat och varit väldigt missnöjd. Precis som om han haft ont någonstans men inte tydligt kunna påvisa var.. Vid 4 fick han välling, men det hjälpte inte. En stund senare fick han Alvedon och efter klockan sex somnade han en liten stund iaf. Då, när det var dags att gå upp.. 

Han inte någon feber direkt, bara lite förhöjd temp, inga prickar syns och jag har absolut ingen aning om vad det är som var (är?) fel! 

Han fick välling igen innan vi körde L till dagis. Jag körde ett kattvätt och har inte ens duschat idag, det får jag göra senare. Jag har inte heller ätit frukost, det får också bli lite senare. Huvudsaken var att få på barnen kläder och få i dem frukost och L till dagis.

Gjorde ett kort stopp på jobbet men siktar nu på att hålla mig hemma tills det är dags att hämta L på dagis igen. Sedan är det kören. Och jympa. Och J har visst bokat in en värdering av vårt hus, bara av ren nyfikenhet. Samtidigt som kören. Men den här dagen ska nog också gå.

7 kommentarer:

 1. Håll ut och försök att hitta lite stunder då du kan
  vila....

  Imorgon är den ny dag :)

  Massor av kramar

  SvaraRadera
 2. Usch så jobbigt med sånna där nätter. För både barn och vuxna. :(
  Hoppas dagen idag iaf flyter på smidigt och att ni får en bättre natt natten som kommer. Kram

  SvaraRadera
 3. hej gumman..

  hua , er natt låter inte rolig.. är inte avis alls.. Stina har ju sovit dåligt när hon hade kopporna men nu har det gått över som tur är..

  men du.. det kanske är kopporna som är på G, Stina sov jättedåligt natten innan dom kom.. väntade inte ni på kopporna ?

  kram kram

  SvaraRadera
 4. Hej hjärtat! Usch så jobbigt det är med såna nätter. Och idag har du verkligen full fart. Men i morgon är det en ny underbar dag! KRAM!

  SvaraRadera
 5. Fy vilka nätter ni har:-(
  Försök å andas & vila när du kan, du måste vara rädd om dig!!

  Kram kram

  SvaraRadera
 6. Andas fina du, andas... Vilken pissnatt ni haft. Håller tummarna för att det blir bättre i natt.

  Kram

  SvaraRadera
 7. Sötaste!! :)

  Ja jag tänker också mycket utseende faktiskt. Ja och visst är det så att det är svårt att lägga pengar på sånt men det är det man borde. :)

  Kram

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)