12 april 2012

En ny favoritJag gillar fortfarande den med mint bäst, men nu har mint fått sällskap av lemon på favorithyllan :-)
Lite mörk choklad, några saltade mandlar, cola light, sovande barn (det vågar jag knappt skriva!) och Revenge på tv - en ganska så nice torsdagskväll ;-) (Fick lite Sällskapsresan 2-flashbacks när jag skrev det!)

Imorgon hoppas jag att det blir en mysig dag med kidsen. Har en hel del ärenden att släpa med dem på, men leksaksaffären ska nog locka L iaf. Inköp av present till hennes kompis är en av punkterna, även om lördagens kalas blev uppskjutet till nästa helg. Det är lika bra att klara av presentinköpet nu, hade ändå planerat för det.

Nu ska jag återgå till Revenge, för jag har lovat mig själv att inte vara vaken så länge ikväll. Vill inte vara en surmamma imorgon också, även om det gick över ganska fort idag!

3 kommentarer:

 1. Mmm...mörk choklad är ljuvligt! Den varianten har jag dock aldrig testat mn det låter gott. Jag är mest förtjust i Lindts mörka!

  Tack kära du för den fina kommentaren. Det värmer:-)

  Kramar!

  SvaraRadera
 2. Ha ha! Härligt med sällskapsresan;-)
  Jag har inte smakat den där. Har pistagen som ettamoch den tjocka med marsipan mellan chokladen som solklar tvåa. Den känns dock väldigt onyttig när den är sådär tjock! Är den det månntro?

  Hoppas kidsen fortsatte sin skönhetssömn ikväll så du fick slappa och ha de gott.

  SvaraRadera
 3. Har du inte testat lemon/ginger så testa, den har jag å maken snöt in på :-) Ha nu en fin helg, själv väntar jag på en tid på vår vc för min hand som svullnat upp och värker enorm, mysko. Kram kram <3

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)