03 april 2012

En stund på stan

Åkte ner en runda på stan efter att ha hämtat L på dagis. Det blev den utlovade korven på torget och sedan lite teshopping och något liiitet till R:s påskägg... Hittade en grej till L också men det var lite för svårt att smussla med det när hon var med så det får jag lösa en annan dag ;-)


Har lyckats beta undan lite högar här hemma idag och tur var väl det för jag insåg att jag annars hade missat en fjärrvärmekontroll på torsdag fm - då jag inte kommer att vara hemma ;-)

Nu kommer snart J hem och hämtar upp familjen för ytterligare lite shopping. Vi får väl se hur det går, det kanske bara blir nya jeans till J beroende på hur trötta kidsen är. Lite middag blir det också iaf, så det behöver jag inte tänka på. R vill mest bara ha kött nu. Kom inte med pasta eller ris eller så och puréer går bort!! Förutom spagetti och köttfärssås eller spagetti och köttbullar på burk! Funkar inte alls lika bra med egen spagetti... Rolig liten kille!

Fast idag har han inte varit så rolig. Mest gnällig och klängig faktiskt, så det finns kanske någon anledning till att han sov dåligt i natt. Kanske nya tänder på gång? ;-) Gissar man inte alltid det på små barn?

8 kommentarer:

 1. Kul med shopping :-)
  Hoppas tanden växer ut fort så lilleman blir glad igen (om det nu är tänder som spökar) kram

  SvaraRadera
 2. Lycka till med shoppingen! Vilken tur att du såg lappen om fjärrvärmekontroll. Det hade ju varit otur om de stått och knackat på på torsdag när du är på vift ;) ser framemot det!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Shoppa är roligt....oftast i allafall :)

  Mina barn har inte heller varit så förtjusta i alla mat utan har verkligen haft specifika saker de gillat, men då har jag kört på det...huvudsaken de blir mätta :)

  Kramar

  SvaraRadera
 4. Det ser varmt ut på korten :)
  Jo, man gissar alltid på tänder, haha men det är ganska många tänder de får på kort tid så det är nog oftast sant. Kram1

  SvaraRadera
 5. Kul att vi bor i samma stad, så kul att kolla då!
  Vi åkte med bussen igenom stan och astrid älskade de stooora påskrisen.
  Kram

  SvaraRadera
 6. haha det får jag alltid höra. Nya tänder på gång kanske? ;) Alltid samma sakl. Men jag tror helt klart det är tänderna. :P

  Vad skoj med shopping! Själv gjorde jag några köp idag på Bubbelroom. :)
  Kram

  SvaraRadera
 7. haha det får jag alltid höra. Nya tänder på gång kanske? ;) Alltid samma sakl. Men jag tror helt klart det är tänderna. :P

  Vad skoj med shopping! Själv gjorde jag några köp idag på Bubbelroom. :)
  Kram

  SvaraRadera
 8. Tänder eller "utvecklingsfas" ;)

  Låter som mysig dag, trots klängigt!

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)