19 april 2012

Familjen utan sömn

Objektet på bilden har inget med inlägget nedan att göra :-)

Stackars lilla L vilken natt hon haft! Igår var hon inte mycket berörd av sina prickar, men inatt satte det igång.. Trots både en klåddämpande kräm och Tavergyl vid sänggående så började det klia ordentligt under natten. Hon har inte klagat men legat och vridit och vänt, och sparkat och varit ledsen. När jag frågade om hon var ledsen för att det kliade så svarade hon: Nej, det kliar inte, det kittlas.. Hon var så ledsen min stackars lilla vän!

Vid fyra vaknade R och fick komma intill oss för att jag inte ville att min stackars kusin också skulle bli väckt. Så det har inte varit mycket sömn inatt.. Men vi behöver ju inte vara annorlunda här hemma, för stackars J har inte heller sovit i Kina. Hans flyg till Shanghai blev inställt och det skulle bli hotell, men sedan blev det flight och han var på sitt hotell i Shanghai vid halv sex på morgonen.. Kul natt.. 2,5 timmars sömn innan det var dags för mässa. Men han ska ändå träffa kära vänner ikväll så han får förhoppningsvis lite energi av det :-)

R och jag har smugit ner och jag hoppas att L får sova några timmar till. Men jag sätter pengar på att det första hon vill göra när hon vaknar är spela Diego-spelet på Wii!

7 kommentarer:

 1. Usch stackars L! Hoppas nu att det inte blir ännu värre för henne bara! Skickar massor av kramar till Er alla!

  SvaraRadera
 2. Stackars L:-( Inget kul när de börjar klia så!
  Hoppas att de torkar ut snabbt nu!!

  Här har vi också haft en skit natt. Saga vaknade och var super ledsen, antagligen drömt. Sedan började de gör ont i benen osv....mellan 2 - 5 har hon varit vaken. Så det blev en hemmadag för både henne & mig idag.

  kram kram

  SvaraRadera
 3. Ush stackare, det är ju lite lätt tortyr det där :( hoppas hon blir bättre snart.
  Själv har jag en bra dag idag men gårdagen var för jäklig, lyckades klämma in en misslyckad tandutdragning och gallstensanfall på en och samma dag, då vet man att man lever :)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Stackars L! Hoppas klådan ger med sig och att ni får sova i natt.

  Kram

  SvaraRadera
 5. Åhh dumma prickar och klias.. :( Usch ja Stina höll med på och var orolig på nätterna.. Jag ringde 1177 och frågade om man kunde öka dosen med Tavegyl men det fick man inte..
  visst det går över på ett par dagar men det är jobbigt när man är mitt inne i det och du som är själv hemma med..:(

  Krya på söta L , kramisar

  SvaraRadera
 6. Stackars liten, hoppas kliandet snart går över, Elliot hade en jättejobbig dag men sedan var det över, hoppas L klarar sig lika bra och att ni får sova bättre nu, Kramar

  SvaraRadera
 7. Stackare!! Usch, det är inte lätt att vara litenoch sjuk. Och det är inte lätt att vara mamma och inte få sova:-) Hoppas spelet roade henne lite idag.

  Jag tar tåget upp på fredagen är det tänkt. Vet ännu inte riktigt hur det kommer se ut. Som vanligt löser det sig i sista minuten:-) Ska du på mammablogg galan (heter det så?) också? Två helger på raken till sthlm? Inte dåligt!!
  Själv åker jag bara på minglet:-)

  Kramar

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)