17 april 2012

Jag gjorde det igen!

Idag gjorde jag det äntligen. Igen. Kom ut på en liten joggingrunda. Eller jogging och jogging, nu ska jag inte överdriva.Springer och går lite i intervaller, ingen lång runda, ca 20 min.

Min snälla mamma var i stan och jag frågade om hon inte kunde passa barnen en halvtimme så att jag kunde springa, och visst gjorde hon det.

Jag gav mig iväg och det kändes bra. Bättre än förra (första) gången så jag sprang mer än sist. Samma runda. Men Runkeeper spelade mig ett spratt och har inte alls registrerat min runda.. bara typ halva på något konstigt sätt....


Nu är ju inte Runkeeper det viktiga utan att jag faktiskt kom ut på en runda. Men det är alltid kul att kunna gå tillbaka och jämföra.

Tyvärr känner jag nu att jag fått ont i ena knäet och hoppas att det bara är något som är på ett hastigt besök... För nu vill jag komma igång!

3 kommentarer:

 1. Åhh så bra, hejja dig, det är alltid så skönt då man kommer sig i väg! Mina knän käns lite bättre i dag så jag ska testa skonsam spinning och om de håller ett pass löpning efter det. KRAMIS <3

  SvaraRadera
 2. Heja, heja! Vad duktig du är gumman! Hoppas att knät känns bättre idag och att L:s prickar har försvunnit! KRAM!

  SvaraRadera
 3. Bra jobbat! Typiskt syntax ettor bara..
  Kram
  Ps, bråkar med scrapblog så jag har inte glömt dig!

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)