30 april 2012

Papparazzi

Eftersom var hembjudna till vänner igår direkt när jag kom med flyget så har jag varit en dålig bloggare och inte alls hunnit med att skriva om helgen, eller visa några bilder, men det kommer att komma här på löpande band under dagen.

Först måste jag ju så klart visa att jag vågade!


På hemresan var Ann Wilson med, men där någonstans gick gränsen... Det blev enbart en suddig, dålig papparazzibild på henne.


3 kommentarer:

 1. HIhi du är ju för söt. Vad kul det var att träffas igen. Ha det nu så kul på lördag. kram

  SvaraRadera
 2. Haha! Vad roligt att du vågade gumman! Och vad härligt att höra att du har haft en bra helg. Jag är övertygad om att nästa helg också kommer bli toppen, är såklart avundsjuk men nästa år kanske jag vågar åka med. Önskar dig en fin Valborg finaste! KRAM!

  SvaraRadera
 3. Du är så modig!! :)

  Tack för senast och jag längtar tills vi ses igen! Du var så vacker och fin och MODIG!


  PUSS!

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)