22 april 2012

Soft söndagTycker inte att vi gjort något speciellt alls idag... Ett par rundor med doggen D i småregn, utrensning/sortering av lillebrors leksaker, bäddat rent i sängarna, tvättat (kanske dags att hänga upp det nu?) lite lek med Pet shop (som tydligen först hade picknick men sedan började leka kurragömma). Lite mat några gånger samt blöjbyten och dagen har gått.


Hämtmat blev det nu ikväll, men L har en tand som plötsligt blev så lös att hon knappt vågade äta. R däremot, jäklar vad han äter nu! Och hade inte syrran gått från bordet så hade han säkert suttit kvar än ;-)

Nu känns det i kroppen att J är på väg hem. Det var likadant sist han hade varit iväg mycket. Tröttheten var bedövande den dagen han skulle komma hem, precis som om kroppen bereder sig på att inte behöva vara på helspänn 24 timmar om dygnet. Men innan han kommer är det nattning av båda barnen som gäller :-) Åhh, vad det ska bli skönt att få en natt på hotell nästa helg! Enkelrum!!

4 kommentarer:

 1. Hej hjärtat! Jag förstår att du är trött nu gumman! En stor eloge till dig som har varit ensam så länge. Du är verkligen värd att få komma iväg nu två helger på raken. KRAM finaste!

  SvaraRadera
 2. Låter som ni har haft en fin helg och dag. Förstår verkligen om du är trött. Att ha huvudansvaret helt själv är tröttande. Och ni har en hund också som behöver sitt :)

  SvaraRadera
 3. Skönt med en soft söndag.
  Helgen därpå blir det två nätter på hotell, fast inget enkelrum då:-)

  kram kram

  SvaraRadera
 4. Låter som en skön söndag! Vi har gjort detsamma, vädret bidrog inte till någon större energi tyvärr.. Hoppas du hinner "vila upp" dig kommande helger.

  Sv: samma här, vi skulle slå ihjäl varandra!! Men med en bra vän kanske?

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)