20 april 2012

Spontan minibloggdate!

Idag blev det ett spontanbesök av fina Cilla och hennes lilla söta höna! Eftersom vi har vattkoppor in da house och de gärna vill ha det överstökat så fixade vi en spontan fika och lekdate en kort stund.


L blev besviken över att de bara hann spela ett spel EN gång men nöjde sig med att jag lovade att vi snart ska ses igen.

Jag trodde att R skulle somna vid 15 när vi skjutsade kusin A till tåget, men nej. Och sedan kom ju Cilla och M och då blev det ingen sömn. Inte heller under promenaden med doggen D, då jag inte heller ville att han skulle somna. Efter 2 pannkakor och ett bad med syrran somnade han sedan utan att dricka sin välling. Han har vaknat till en gång men ratade vällingen då också. Nu får vi se om jag kan erbjuda honom den lite senare med förhoppning om att få sova längre än till 6 imorgon. Man kan alltid hoppas, eller hur?! ;-)

6 kommentarer:

 1. Myspys! Vilken fin bild på er snyggingar! Hoppas du får sova gott inatt! KRAM!

  SvaraRadera
 2. Hoppas du får sova!

  Går det bra med vattkopporna? Han kliar inte för mycket? Vi har inte haft det men Vilgot är en sån som pillar på allt så just nu hade det inte varit så kul att få det...
  Kram

  SvaraRadera
 3. Kul med liten bloggdate..:)

  Har R med fått koppor nu ?

  nu bär det av till jobbet här, trött som en alika.. haha.. kramisar

  SvaraRadera
 4. Men jag vill med på date! :D
  Fina ni är!!

  Ja det ska bli så underbart med semester! kram

  SvaraRadera
 5. Vad härligt med en liten bloggdejt. Det är ju så roligt!

  Hoppas att du fått sova gott. Själv vaknade jag kl 07 trots sovmorgon :S typiskt. Tänkte på dig när jag läste om bloggbussen idag. Ska du inte söka?

  Kram

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)