30 maj 2012

Ännu en fixardagHar haft ännu en bra dag. En trevlig träff med lunch och jordgubbsefterrätt innan det var dags att hämta L på dagis. Sedan har jag fortsatt röja här hemma. Jag har kommit in i ett riktigt fixarmood och rensar lite här och där.


Och middagen stod mestadels maken för ikväll. Och det är ju ändå onsdag så varför inte lite grillad oxfilé? ;-) Smarrigt var det och barnen, som även fick ris) ville ändå mest bara ha kött.

Nu sover R och jag hoppas att det är för natten. Är inte alls sugen på en repris av de tre senaste nätterna. Nu är det saga för L och sedan ska jag se om jag orkar röja lite i mina garderober innan det är dags för Greys. Det går ju inte att missa ;-)

3 kommentarer:

 1. Gud så gott det där ser ut! Härligt att röja och rensa, du får gärna skicka över lite sådan inspiration hitåt också. ;-) kram!

  SvaraRadera
 2. Vi har också grillat, fast här blev det kyckling :)
  Håller tummarna för att R sover för natten nu!
  Tack för din goa kommentar :)

  kram kram

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)