18 maj 2012

Fredag och solsken i NY

Trötta barn höll på att somna under middagen på Red Lobster igår, men när vi kom till hotellrummet var de plötsligt pigga..

R vaknar några gånger under natten, får välling någon gång och så men annars sover han ganska bra. Han har inte vaknat okristligt tidigt. L är enkel, hon sover som en stock :-)

Fredagen har till största delen tillbringats i Central Park med strålande solsken. Vi letade efter Skepparn på zooet och vi tror faktiskt att vi hittade honom där bland alla pingvinerna :-)

Och så har barnen fått leka på en stor lekplats tills de var röda om kinderna av solen och trötta i benen av allt klättrande och spring.

Ikväll blir det middag lite tidigare och imorgon blir det tåget till Boston. Det har varit dåligt med shopping i NY denna gången. Endast en liten påse från Victorias secret till mig. Inte heller L har varit shoppingsugen. Efter timmar tillbringade på både Toys'r Us och FAO Schwarz lämnade vi affärerna utan inlöp. Men jag har full tillit att min shoppingguru C ska få mig på bättre tankar när vi kommer till Boston :-)

3 kommentarer:

  1. Hoppas tågresan går bra :) kram, jessicacool

    SvaraRadera
  2. Åh, vad avis jag är! Fint väder verkar ni ha också!! Ha det underbart! Kram!

    SvaraRadera
  3. Vad mycket ni får uppleva!

    SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)