05 maj 2012

Goodies!!

Oj, vad vi har fått presenter idag!! Vet inte riktigt hur jag ska få hem allt.. Men jag säger som jag brukar - det löser sig ;-)Maria har liiite mer att få hem.. Hon vann en vagn från Allt för föräldrar!!!Även Cilla vann, en kit med babywatchers. Frågan är om jag vinner något ikväll? Annars har jag ju iaf tur i kärlek!

5 kommentarer:

 1. Jag hoppas på din tur att vinna något fint! Kram!

  SvaraRadera
 2. Oj då! Vad ska Maria med den till? ;-) kram

  SvaraRadera
 3. heeeej.. oj så mycket grejs ni får.. :) väntar på kort på goodiebagen.. ;)

  haha vann maria en vagn ? vilken grej.. då får hon/dom börja om på nytt då.. ;)

  hälsa alla och rock on tjejen.. <3

  SvaraRadera
 4. Hoppas ni hade en fantastisk kväll och att du vann något !!!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Mycket trevligt att träffas igår!! Synd bara attvi inte vann igår;)
  Kram K

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)