01 maj 2012

Högt, fort & sött

Jag känner att jag ligger lite back efter helgen! Det är inte bra att åka hemifrån utan dator :-)


Det är ett tivoli i stan så igår passade vi på att gå en runda efter att J jobbat klart för dagen. Själv har jag alltid gillat karuseller, men på senare år har jag blivit en riktig wimp. Jag utsätter mig för olika berg-o-dal-banor och annat och har dödsångest varje gång. Och igår mådde jag nästan illa bara jag tittade på L och J som åkte. För igår tog jag det "mogna" beslutet att inte utsätta mig för något utan bara tittade på!


Det är ändå en underbar känsla att se hur glad L är när hon får åka och som tur är har hon ju en pappa som gillar att åka karuseller :-) Och glädjen när L fick sockervadd... Vad är det med barn och sockervadd? Jag kommer ihåg att jag också gärna ville ha sockervadd när jag var liten, men det är ju verkligen bara sött! Inte speciellt gott och bara väldigt kladdigt att äta...Vi hade en trevlig stund innan vi åkte vidare för födelsedags/valborgsfirande, där vi också hade jättetrevligt. På stan kunde jag dock inte låta bli att förundras och ta ett kort på mannen i tjock pälsmössa... Det var ju ändå solsken den siste april liksom...

3 kommentarer:

 1. Svar till din kommentar i min blogg:
  Haha, det sa Meekatt också! Men jag dog lite när jag insåg att jag fått med fel klänning från affären och jag inte fick på mig den. Då höll jag på att ge upp. Pust! Men jag är såååå glad att min väska är hittat och att jag får tillbaka alla mina saker :-D
  Kul att träffa dig också!!
  Kram
  Bondmoran
  www.bondmoran.nu

  SvaraRadera
 2. hej hej.. :)

  oj så mycket kort som man ser runt om i blogglandia på en karaoke sjungande popprinsessa.. :) Fan vad BRA du är och hur törs du, haha.. jag hade ALDRIG vågat gå upp och sjunga så..

  Vilken fin dag ni haft och roligt med tivoli osv.. jag blir typ sjösjuk av att gå in på ett tivoli med karuseller som snurrar överallt, haha..

  kramkram

  SvaraRadera
 3. Jag åkte Balder på Liseberg för två somrar sen... skulle jag aldrig gjort! Numer kommer jag också stå på sidan :). Härliga bilder på en lycklig L! Å så superfin du (och alla andra) är på bloggminglet! Jädrar va coolt att gå upp och sjunga, det krävs som sagt en riktig popprinsessa till det ;).
  Kram

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)