19 maj 2012

Lördag med morgonjympa

Vaknar liiite tidigt men efter en natt med bra sömn. L vaknade med ett ryck när pappa J spelade musik för lillebror och nu kör hon värsta morgonjympan :-) Lillebror R kör nog sin egen variant på jympa för det är upp och ner från sängen, upp i vagnen och tillbaka till sängen igen. Jag är glad om han röjer ordentligt eftersom vi har fyra timmar på tåg framför oss..

Fast först lite frulle. Det enda som skulle kunna räknas som low carb på frukosten är oststavarna. Bagels, munkar och vaniljfyllda "sockerbullar" ingår väl tyvärr inte?? :-) Jag saknar faktisk mina ägg..

Vill passa på att tacka alla dom röstat för att L och jag skulle få följa med på Bloggbussen! Ni är guld!!
Nu är tävlingen avslutad och juryn ska överlägga. Jag har tyvärr inga större förhoppningar att vi ska komma med, MEN det hade varit otroligt kul!

Som sagt, nu frulle!

2 kommentarer:

  1. Hej hjärtat!
    Tavlan har jag köpt här: http://www.reformasthlm.se/sv/artiklar/alla-produkter/skylt-happiness.html Det är nog flera som säljer den men jag tror den ligger på ungefär samma pris överallt. Hoppas tågresan går bra gumman och jag håller tummarna för att ni får komma med Bloggbussen! KRAM!

    SvaraRadera
  2. Det ser ju ut som att ni har det alldeles underbart!

    Kram

    SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)