10 maj 2012

Nytt mysförsök

Idag gör vi ett nytt försök till en mysig dag efter inskolningen. Igår sket det sig brutalt. Jag föreslog för L att vi skulle hem och mysa och fira hennes första inskolningsdag med jordgubbar, glass och grädde. När L frågade om vi kunde ha picknick och jag sa nej så blev hon sur. Och det blev inga jordgubbar. Men idag gör vi ett nytt försök.

Oddsen var iaf hyfsade eftersom R somnade innan vi klev in på lunchplacet. Vi hann äta i lugn och ro innan lunchanstormningen och innan R vaknade. Vi klarade även av shopping i två små trevliga butiker och L fick en smaskig glass innan ösregnet kom. Det blev glass och frukt i bilen. Mysigt!
4 kommentarer:

 1. Åh så mysigt! :-) kram

  SvaraRadera
 2. Hej gumman! Låter som en mysig dag i mina öron. Och detta humör på de små. Elliot är sur mest hela tiden tycker jag men men det är väl bara att bita ihop antar jag. KRAM!

  SvaraRadera
 3. Skam den som ger sig ;)
  Man vet ju aldrig riktigt när dom här småtjejerna ska bli sura tycker jag.. ibland kommer det verkligen helt oväntat..

  Kram

  SvaraRadera
 4. Åh vad mysigt! Jag vill också mysa!
  Inga koppor i sikte här :( det var nog inbillning den där pricken... Typiskt!

  Kram

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)