10 maj 2012

Puh!

Okej, puh... jag är inte klar, det är en hel del fix kvar men det värsta är gjort. Jag vågade trycka på knappen spara och det verkar som om det mesta är kvar! Min header är på sniskan och jag måste försöka förstå hur jag ska få den centrerad och så är det lite annat designfix, men det får vi ta när det finns mer energi här bakom tangenterna.

Jag vill skicka ett STORT TACK till snälla Jenny med bloggen http://hyperballad-poetry.blogspot.se/ som har hjälpt mig med min nya header! Tänk vad snälla människor det finns här i blogglandia som hjälper andra som de inte ens känner!!

10 kommentarer:

 1. Det blev jätte fint!!
  Hur har det gått med passet?

  kram kram

  SvaraRadera
 2. Åh Jenny är ju så DUKTIG!!!! Vilken fin header du har fått! KRAM!

  SvaraRadera
 3. Fint fixat CK!! /jcool

  SvaraRadera
 4. Va fint du gjort! Gillas :). Å fina kort på fina tjejer från galan! Kram

  SvaraRadera
 5. Den blev kanonfin! Duktig du är!
  Kram K

  SvaraRadera
 6. Vad fint det blev! Roligt med nytt :) Kram!

  SvaraRadera
 7. åh kul att det funkade! är det något sen så säg till!
  ha en härlig helg! kramar

  SvaraRadera
 8. Riktigt snyggt !!!
  Hoppas att du får en fantastisk helg sötis
  KRAM

  SvaraRadera
 9. Men vad fint du fått i din blogg!! :D

  KRAM!

  SvaraRadera
 10. hej hej...
  det blev ju fint.. :) Duktig du är, var det läskigt att trycka på "knappen" och spara ?haha..

  snygga skor du shoppat med, jag tycker det är så roligt att shoppa skor till S.. Men du får väl shoppa järnet i "over there" snart med.. :)

  kraaam

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)