11 maj 2012

Shopping, chokladglass och sommarskor


Igår fixade jag lite skoshopping till barnen, även om det var rena rama cirkusen i skoaffären... L hade ont av varenda sko hon provade och R ville springa runt och pilla på allt. Varje gång jag tog upp honom så skrek han. Jodå, så att.... Enkelt, sa Bill..

Det resulterade iaf i ett par nya skor var till barnen, själv får jag vänta tills en annan gång. Eller så får jag väl rota i garderoben och se vad som gömt sig där sedan förra sommaren.. ;-) Måste även kolla igenom kläderna för jag vet i sjutton vad jag ska packa med mig för kläder. Det verkar vara liiite varmare i NY& Boston än här.

Idag har vi varit på biblan en stund. Tog en fika. L droppade chokladglass typ överallt och R bajsade. Och av någon konstig anledning låg våtservetterna kvar i bilen. Enkelt, sa Bull...Men vi lånade några nya böcker och en hel hög med ljudsagor som vi ska lägga in på paddan för att ha med på flyget nästa vecka.

Förresten så hittade jag precis vad jag letade efter till R igår också.
En aktivitetsbok med saker att pilla på. Flikar att lyfta på och djur att flytta på men som ändå sitter fast i snören. Jag blev jätteglad när jag hittade den, frågan är bara om R kommer att uppskatta den lika mycket?

6 kommentarer:

 1. Vad fint du har fått det! Roligt, vi får väl se hur det går för mig..

  SvaraRadera
 2. Sv: jaa, eller hur?! Och ändå var det inte ens en vecka sedan vi åkte därifrån... Ha en fin helg! kram

  SvaraRadera
 3. Ååååååååå vad fint!!! Trevlig helg min vän!!!! LOVE

  SvaraRadera
 4. Vilka fina inköp <3
  Tack för dina fina lyckönskningar och du har rätt. Snart vänder det.
  Många kramar till dig!

  SvaraRadera
 5. Känner igen cirkusbeskrivningen, vi var och köpte skor till barnen förr förra vecka och oj så svettig jag var innan vi var klara... ;-P Å så snygg header!!! Fortsatt fin helg <3 KRAM!

  SvaraRadera
 6. Ja att prova skor med barn kan sluta lite hur som helst:) Men ni gjorde det ju bra, ni fick ju faktiskt med er det nik om dit för:)
  Så ni ska ut och resa igen, fy så avundsjuk jag blir, skrev precis ett inlägg om det:)
  Kramar

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)