18 juni 2012

Dag 1 - Ree Park


Efter en snabb visit på Helanan Marina Hotel åkte vi vidare till Ree Park som var en otroligt rolig och fin upplevelse. Det var en riktig safari med en massa djur, riktigt häftigt med giraffer och zebror, lemurer och apor i en oftast trevlig miljö. Det klickades vilt på kameran och det var svårt att välja bort bilder att visa, därför låter jag bilderna tala för sig själva.
Girafferna vågade sig riktigt nära vår jeep. Låånga djur det där :-)

Bland lemurerna hittade vi Kung Julien från Madagaskar och lemurerna var nog de enda djuren som riktigt verkade vilja visa upp sig. De satt i solen och gosade med varandra eller solade magen.

Tycker att kamelen ser ut som en sångare från 80-talet, Mick Hucknall från Simply Red...

Det var trötta både mammor och barn som satt i bussen tillbaka till hotellet sedan... L fick en välbehövlig liten power nap och fick tillbaka lite energi. Att hon haft ont i magen och varit illamående på morgonen kunde nog ingen trott under resten av dagen! Såå glad jag är att vi åkte med och att min älskade prinsessa bara mådde dåligt en kort stund!!

1 kommentar:

  1. hej gumman..
    men fyy vilken katastrof start ni fick.. kanske var hon bara "spänd" och hade resfeber.. vart hon inte "magsjuk" då ni skulle på Disney on ice med ? hon har så stor förväntingar ? Stina är ju lite så med och blir helt stirrig inför våra resor tex..

    Skoj ni kom iväg iaf.. :)

    Kram och hoppas ni har det toppen..

    SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)