20 juni 2012

Dag 3 - The reef

Så kom vi då till badhotellet, The Reef och L kunde knappt få på sig bikinin så gärna hon ville ner i vattnet! Det var lite labyrintkänsla där inne, med små gångar här och där och små bubbelpooler lite varstans. Vi simmade ut i friska luften och åkte med i det strömma vattnet i utomhuspoolen. Det kunde kanske ha varit liiite varmare, om jag hade fått välja ;-)

Vi passade också på att åka den stora vattenrutschkanan som löpte över nästan hela badlandet. Tyvärr var det en olustig incident då min roomie Nina och hennes son fastnade i rutschien framför oss pga att det var för lite vatten och satt fast en lång stund. Ingen badvakt fanns att hitta heller...
På kvällen var det karibisk buffé och vi fick besök av en pirat, vilken L gladeligen följde med för att hitta en skatt. Och sedan regnade det guldpengar som alla barnen kastade sig efter. 

Guldpengar kan ni också spara genom ett erbjudande av Stena Line:

10% rabatt på båtresan till Danmark! Gäller på biljettyperna Economy, Flexi och Premium. Gäller för resor Göteborg-Frederikshavn eller Varberg-Grenaa t.o.m. 30 september 2012. Uppge erbjudandekoden BLOGGBUSS vid bokning.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)