07 juni 2012

Gårdagens färgerSå här fin var min söta tjej igår. Äppelgröna fina byxor från Blingo som är übermjuka i kvaliten! Jag valde ett par rosa och ett par gröna till min skrutta eftersom hon plötsligt inte hade några byxor alls i garderoben, och jag så lägligt vann 7 valfria plagg från Blingo hos Jennyn för ett tag sedan. Vilken underbar tävling!


Byxorna är liite för långa just nu, men då kan min lilla apunge förhoppningsvis ha dem längre :-)

Det är roligt med L. Hon har alltid älskat rosa. Fanns det alternativ så blev det det rosa. Men nu är hon inne i en period då hon bara tycker om mörkrosa, inte ljusrosa.... Och så grönt. Lite oväntat så där. Inte lila, utan grönt.

Undrar om R också kommer att gilla rosa? Han gör allt precis som syrran så det skulle inte förvåna mig :-)

3 kommentarer:

 1. Superfina! Älskar blingos kläder!!
  Kram K

  SvaraRadera
 2. Så fin hon är!!
  Underbart med härlig färger på kläderna :)

  kram kram

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)