08 juni 2012

Hipp hipp hurra


Idag fyller vår fyrbenta familjemedlem 11 år! Det måste ju firas ordentligt! Så D själv får åka på pensionat till extrahusse & extramatte, kidsen får fira hos farmor & farfar och J och jag åker på partaj. Det låter väl rimligt?

Det är ju ändå juni så jag hade tänkt skippa nylonstrumpbyxor ikväll, men... det ser höstlikt ut utanför fönstret och jag vill helst inte skrämma några av de andra gästerna med mina vita ben så... Benvärmare kan kanske vara ett alternativ... Om jag nu inte slängt dem när jag rensade i garderoben för några dagar sedan..

Nu är det dags att fixa ett grattiskort. Ja, inte till doggen D utan för föremålet för kvällens festligheter. Även om doggen D tillhör en intelligent (!) familj så kan hon inte läsa. Vad jag vet.

7 kommentarer:

 1. Hej hopp, filmen passar säkert - den är nog ok för olika åldrar på olika sätt. Anna hade sett den med Marta som är 5 och det funkade bra, mina tjejer är 9 och jag tycker den var rätt lagom till dem - lite läskig på några ställen. KRAM!

  SvaraRadera
 2. Saga har inte heller riktigt fattat att vi ska iväg. I går sa hon till morfar att han skulle sluta tjata om Danmark, HaHa!!
  Hon blev väldigt lycklig när jag sa att ni kommer hit på måndag :)
  Benvärmare tror jag hade gjort succe på festen!!

  Kram kram

  SvaraRadera
 3. Sv: Haha jaa visst är det så! Nu är fredagen här, ett arbetspass väntar inatt men sen är det ledigt som gäller - härligt! Ha en fin dag. Kramar

  SvaraRadera
 4. Nämen åh! GRATTIS till fina Doggen D idag! 11 år då är hon ju en gammal dam ju! Hoppas ni får det trevligt ikväll finaste! KRAM!

  SvaraRadera
 5. Grattis till vovven! Hoppas ni får en trevlig kväll :)

  Kram

  SvaraRadera
 6. Gratis till fina hunden:-)
  Hoppas ni har en tvilling lördagskväll!

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)