07 juni 2012

Rensa, röror och hosta

Jo, visst har jag fortsatt min rensning. Idag var det badrummet som fick sig en omgång. Fick (som ni såg) ihop en hel sopkasse med sådant som jag inte tyckte var värt att ha kvar. Det känns så befriande att bara rensa och få ordning! Så efter badrummet gav jag mig på mina garderober och fick ihop en hel kasse till - och då var det inte ens kläder!

R har "hjälpt" mig och har långa stunder stått vid handfatet med sin tandborste och rinnande vatten och varit fullt nöjd med det. Nu tror han att han ska upp på pallen och få tandborsten varje gång jag går in på badrummet för att hämta eller lämna något..


Igår var det tjejträff och as usual lite lätt tapas. Mums vad gott det är med en massa smårätter! Och så himla trevligt när alla tar med ett par rätter var! Jag gjorde det mycket enkelt för mig och körde på olika salamis och så hade jag med en lchf-kladdkaka och vispgrädde till efterrätt. Det var trevligt att träffa tjejerna och planera inför höstens träff.

Ikväll har L börjat hosta ordentligt och jag hoppas att vi kan hålla det i schack. Eller ja, egentligen borde jag kanske hoppas att vi inte kan det så att det görs en ny utredning på henne. För det tyckte astmaläkaren inte var nödvändigt.. konstigt nog. Jag tycker att en akutinläggning i ett annat land och syrgas under ett halvt dygn skulle kvalificera till en undersökning, men jag verkar ha fel...

1 kommentar:

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)