12 juni 2012

Sol, jord och kameraVad härligt det var att vakna upp till sol idag! Typiskt nog är L på utflykt med dagis, inomhus! Men, men, förhoppningsvis är det fint även i eftermiddag och då får hon också njuta av solen.

Min lille busprins har försökt hjälpa sin mamma och påta lite i pallkragarna, tyvärr inte så uppskattat som han förmodligen trodde.. Men det blev iaf några busiga bilder när jag testade Kompis Canon som fått vila lite medan Smidiga Sony fått jobba desto mer :-)


Vill vara bundis med båda nu när vi ska ut på storäventyr med Bloggbussen :-) Ja, nu blir det lite tjat om den här resan, för både L och jag ser fram emot det så otroligt mycket. Jag tycker att det ska bli såå kul att få göra något bara med L. Visst kommer jag att sakna min prins, otroligt mycket, men det känns underbart att kunna få fokusera på bara L i 4 dagar!!

Idag kan man läsa den kompletta listan på alla som ska följa med på äventyret och det ser ut som ett riktigt härligt gäng!

9 kommentarer:

 1. Oj vilken krulltott du har :-) Ljuvligt.
  Roligt att ni oxå åker me me bussen. Ska bli sååååå kul!!!!!
  kram

  SvaraRadera
 2. Goa goa R, vilket charmtroll han är :)
  Har också plockat fram den "stora" kameran idag...den måste få följa med!
  Har lite ångest över denna packning om man säger så, men det blir nog bra i slutänden. Tok längtar nu!!
  Saga hon frågade i morse om hon fick göra saker ihop med L på resan...."för hon var så snälla mamma" :)

  kram kram

  SvaraRadera
 3. Så söt att jag vill äta upp honom!! :D Så håll hårt! :)

  Krams!

  SvaraRadera
 4. Guuuud sååååå söt!!
  Klart du inte ska ha dåligt samvete! Ni ska bara njuta du och L!!!
  Kram K

  SvaraRadera
 5. vilken sötis! så charmig=)
  vad kul att ni också kom med på bloggresan=)

  SvaraRadera
 6. Söta barn du har!
  Vilken tåg tar ni upp?
  Åhh vad vi längtar!
  kram

  SvaraRadera
 7. Asså jag smälter varje gång jag går in och ser dessa bilder. Ja ja iknow stalker! ;)

  sv: Ha ha ha! :) Ingen fara! Kommer du på något så skriv annars gör det inte något för jag har fått in så det täcker men klart jag publicerar om du kommer på något. :)

  Jag vet, själv ska jag gäsblogga hos en tjej och jag har heller inte skrivit än. :P
  Kram!

  SvaraRadera
 8. Wooohoooo, jag såg att du också skulle med på Bloggbussen!!! Shit vad kul :-D

  Vi ses på lördag!!

  Kram
  Bondmoran
  www.bondmoran.nu

  SvaraRadera
 9. men guuud vilket charmtroll..:) Så söööt han är och så lik L..

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)