10 juni 2012

Urk och usch

Uh, jag vet inte riktigt vad det är med mig idag, men jag känner mig så otroligt trött i kroppen.. Nästan som om jag skulle vara på väg att bli sjuk. Att jag sedan gav mig iväg för att försöka hitta en bikini gjorde inte susen för humöret.... Det finns ju inga! Eller jo, det finns, i antingen smååå storlekar, eller jättestora storlekar, eller sådana som man knyter bak i ryggen och hur lätt är det liksom? Just de modellerna känns inte helt smickrande för min muminmammakropp om man säger så... 

 

Dagen har gått i slöhetens tecken och det blir nog en ganska tidig sänggång om jag får välja, för jag vill vakna upp och känna mig piggelin och stark imorgon. Imorgon står det ett roligt besök på agendan och snart det dags att börja förbereda inför nästa helgs Bloggbussäventyr! Svårt att veta vad man ska packa ner..regnkläder, badkläder, vanliga kläder, kamera och dator. So far so good, men sen då?

Jag hoppas också att det blåa på min haka försvinner tills imorgon. Vill inte att dagsifröknarna ska undra...

Nu, lite film med min stora loppa innan det är dags för natti natti.


5 kommentarer:

 1. Jag har också haft en slapp dag, det behövs ibland. Hoppas inte du blir sjuk bara!

  Nu hoppas jag att vi får mer info om resan i morgon, man är ju så nyfiken på vad man behöver ha med sig! :-)

  Kram på dig!

  SvaraRadera
 2. Det låter som att du är i hamn med packningen :) Jag tror faktiskt inte att det behövs så mycket mer!

  Jag hoppas att du känner dig piggare imorgon!

  Kram

  SvaraRadera
 3. ja det där med bikini är ju ångest.. usch. tänker köra på samma gamla vanliga svarta jag har och har jag tur kan jag skylla på att jag inte kan bada för att jag blir kall om brösten pga amningen hahahaa
  kram

  SvaraRadera
 4. Den där tröttheten alltså...Ibland undrar jag om man någonsin blir pigg igen:-) Och bikiniprovning gör inte saken bättre:-)

  Läste om din lilla olycka. Usch...vilken tur det inte slutade värre. Hoppas hakan läker snabbt!!

  Tänkte på dig idag då jag var i Helsingborg:-) Hade en trevlig dag (är så fint där vid strandpromenaden) även om vädret kunde varit bättre med tanke på aktiviteten. Men, men...grabbarna spelade ändå:-) Mest vi vuxna som ojade oss!

  Kramar!

  SvaraRadera
 5. Hej hjärtat! Hoppas du har fått sova gott inatt så att du vaknar upp piggelin idag. Det kanske är din vurpa som har gjort att du inte kände dig på topp finaste! Hoppas du får en fin dag idag. KRAM!

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)