26 juli 2012

Äntligen!

Äntligen har det gått 48 timmar och vi har kunnat vistas ute bland folk!! Jippey!

Eftersom J jobbar på årets festival med familjeribben så tog vi en sväng ner för att kolla läget. Strålande väder för både festival och ribb :-)

Nu blir det en soft kväll i väntan på att J ska komma hem. Igår började jag läsa Rickard Engfors självbiografiska bok och det är tragiskt så många människor, kända eller okända, det är som är olyckliga och trasiga.. Man kan tro som utomstående att de har allt, en massa glamour och flärd, men... Det får mig att undra lite över deras närstående... Ser de inget? Jag hoppas att jag märker om någon i min närhet mår dåligt. Och att jag inte blundar när L & R växer upp.

3 kommentarer:

  1. Det är helt otroligt så mycket ni drabbats!!!! Hoppas att ni får njuta ett tag nu vännen!!

    PUSS

    SvaraRadera
  2. HÄRLIGA sommar!! Men typsikt nog regnar det här idag .. varför kan inte värmen få stanna lite till ?

    SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)