30 juli 2012

Kärleksvrål, vattenkanna och sovmorgonDet har alltså varit festival i stan, och egentligen är jag ingen festivalmänniska utan tycker att det är ganska jobbigt att gå omkring med barn där det är så trångt och svårt att gå med vagn. Men i år har det blivit riktigt många besök för mig på området, kanske mest för att deltog med ribben.

I lördags var det iaf dags för lite barnfri tid på festivalen tillsammans med vänner och det blev en mycket trevlig kväll. En mycket sen kväll... Men det gjorde inget eftersom vi fick sovmorgon i går och sedan bjudna på lunch hos svärmor när vi hämtade barnen :-)

Såg Jay Smith. För några veckor sedan trodde jag också att jag såg honom, verkligen not in shape om man säger så och helgen fick jag det bekräftat. Han är tyvärr inte den duktiga killen som så självklart vann Idol. Han har slarvat bort det. Fy bubblan vad trist! En kille med den sångrösten och så sabbar han det med knark...

Såg också Thomas DiLeva, dock såg jag honom på scen och det var en höjdare. Annars var det inte så många musikaliska höjdare det här året. Det bästa var annars showtältet där en grupp okända showade till andra artisters låtar.  Men DiLeva levererade. Han drog alla sina hits, flummade mellan låtarna med kärleksvrål och "det är ni som är stjärnorna!" och drack givetvis ur sin vattenkanna. Precis som det ska va!

Och eftersom J spontant bjöd hem vänner på grillkväll så blev det ingen söndag på soffan, utan full fart med röj på hemmaplan och sedan en härlig avslutning på helgen med grillmiddag ute under markis och med värmare och tända ljus. Men mysigt var det!

5 kommentarer:

 1. Och vad vet du om han använder droger nu? Jag har också sett honom flera gånger senaste tiden, och för mig ser han ut att vara verkligen i shape. Och glad när han är på scen och inte har han sabbat rösten med nåt, den är där den alltid varit! Och man kan ju skilja på droger och alkohol, eller är alla som var alkoholpåverkade på festivalen "drogpåverkade"? Kastat bort har han inget, förut idol stämpeln!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad jag kan se har jag inte skrivit något om att han använder knark nu, men att han blivit påkommen med narkotika tidigare är ju ingen hemlighet.. Och vad jag vet har han inte släppt någon skiva efter Idol, förutom med coverlåtarna han spelade där? Fast jag kan självklart ha fel. Tyvärr är min gissning att detta baseras på just de olika drogincidenterna. Men som sagt, det är min gissning.

   Jag har inte heller påstått att han var påverkad av något slag under festivalen, dock var inte han speciellt fräsch i sitt utseende, därav mitt påstående om in shape.

   Jag tycker att det är supertrist att han inte gjort något mer material som släppts under hans namn, för jag hejade verkligen på honom under Idol och tyckte att han var en riktigt bra rocker!

   Radera
  2. Jay och hans Von Benzo kom ut med skivan Yes kids Its true i November 2011. En skiva som helt bygger på Jays och bandets eget material. Jäkligt bra och väl värd att kolla upp.

   En av singlarna som släppts från skivan är denna:
   http://www.youtube.com/watch?v=M-l73VfD86E&feature=player_embedded#!

   Radera
  3. Jay och hans Von Benzo kom ut med skivan Yes kids Its true i November 2011. En skiva som helt bygger på Jays och bandets eget material. Jäkligt bra och väl värd att kolla upp.

   En av singlarna som släppts från skivan är denna:
   http://www.youtube.com/watch?v=M-l73VfD86E&feature=player_embedded#!

   Radera
  4. Som du fick svar här av någon så har Jay släppt album med sitt band Von Benzo. Ett grymt album. Fräsch ser han visst ut, om man nu kan säga så som en straight kille om en annan kille, men det är inte den välkammade, studiofixade Idol Jay, det är inte han. Lyssna in hans band och finns massor på youtube om man är intresserad och på spotify. Ibland kanske man ska ta reda på fakta istället för att gissa för det är inte så svårt att hitta vad Jay pysslat med under förra året och iår. Sättet du skrev på kan lätt misstolkas... lite trist när det handlar om en verkligen begåvad musiker som släppt en skiva och gjort massor av spelningar sedan idol.

   Radera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)