16 juli 2012

Klättrar på väggarna


Det verkar gå åt rätt håll med lillkillens mage. Han har iaf fått behålla lite vätskeersättning, vatten och bröd med bregott. Vi vågade oss ut en runda till en lekplats under kvällen och det tog visst på krafterna för efter ett bad somnade han snabbt utan sin vanliga välling.

Nu hoppas jag på en lugn natt och en fortsatt bra morgondag. Jag vill inte bara vara hemma hela tiden, och ändå inte kunna göra något pga plåstret R :-) Värst är det för L. Eller hon är helnöjd med att kolla på tv, men det märks på henne att hon är helt understimulerad. Så, imorgon hoppas jag på lite aktivitet utanför huset med L. Nu är det natti natti för prinsessan som absolut inte kan sitta stilla och har vägrat att gå och lägga sig. Men nu blir det sängen!

Wow, vilket givande inlägg... Återkommer med förhoppningsvis ny energi imorgon!


2 kommentarer:

  1. Hej hjärtat! Jag har inte hunnit läsa några bloggar på flera dagar och nu när jag kikar in mitt i natten ser jag att R är dålig. Stackars liten! Men jag håller tummarna för att det går åt rätt håll nu och att ni andra slipper gumman! KRAM!

    SvaraRadera
  2. Nääääe fy, ser ju nu när jag läser ikapp att lillkillen varit dålig länge, fy! Hoppas verkligen det vänt nu å att ni får njuta av sommaren och vara FRISKA. KRAM

    SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)