14 juli 2012

Lördagsstatus

Kräk är ALDRIG roligt. Kräk hos små barn är VERKLIGEN inte roligt. Kräk i sängen är DEFINITIVT inte roligt...


Det är ingen pigg kille vi har här hemma idag. Efter att ha sovit några timmar igår kväll började den lille prinsen att kräkas och efter duschar och sängbyten fick vi sova lite till. Men han är inte bra. En omysig blöja är bytt idag och lite vatten har han fått dricka - och behålla. 

Jag känner mig som en otroligt elak mamma som inte ger honom något att äta eller mer att dricka, men jag vill vara försiktig så att inte magen vänder sig ut och in. Det känns som om hjärtat brister när vi andra äter och han inte få smaka och jag har inte ens ätit frukost ännu bara för att jag inte vill utsätta honom för det..

Det blir alltså en dag i karantän här hemma. Det känns så tråkigt för L som så gärna vill hitta på saker. Vi får väl se hur vi löser det i em när J kommer hem.

Solen skiner iaf just nu!

4 kommentarer:

 1. men stackars er alla !!! Hoppas det går över fort :(
  KRAM

  SvaraRadera
 2. Stackars liten - magsjuka är det VÄRSTA :-( Hoppas att han kryar på sig snabbt och att ni andra slipper det...

  Kram Nina

  SvaraRadera
 3. Stackars liten! Kräk är verkligen ingen höjdare. Vilgot blir otroligt dålig när han har kräksjuka - jag brukar ge piggelin, det är vätska och lite energi. Hoppas R mår bättre snart!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Men är ni dåliga!!! STACKARS!!! Och jag har varit en dålig bloggvän... men är hemma nu och ska läsa allt jag missat!!!!!
  Kärlek

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)