17 juli 2012

Ompysslad

Här har vi fortsatt med en icke pigg kille. Inget kräk - peppar, peppar, men andra hållet... Och de blöjbytena är inte att leka med.. Det är en trött kille som mest bara vill sitta i mammas famn. Macka med smör, äggvita, vatten och Piggelin består dagens intag av. Inte så mycket att hänga i julgranen.. Drar mig för att ringa husläkaren för jag vet att de kommer att säga att det är "vanligt med diarré en tid efter att kräkningarna upphört"... MenRis jag vill ha råd över vad jag kan testa att ge honom. Ris totalvägrar han, tar inte ens in det i munnen. Och hur ska man resonera med övriga familjen?  Bör vi alla hålla oss undan allmänheten tills  R är bra? Eller 48 timmar efter R:s sista läbbiga blöja? Det är ju ohållbart!


L och jag trotsade vår karantän lite idag, förutom ett besök på den tomma lekplatsen så passade vi på att gå till frissan med L, vilket var välbehövligt för lockarna. Tror att hon uppskattade att få sitta där i frisörstolen och bli lite ompysslad. Sedan blev det en glass för den nyklippta tjejen och lite nya samlarkort.


På bakfronten blev det lite lchf-frallor idag. Saftiga och goda till det kokta morgonägget :-) Ska se hur de blir imorgon efter ett dygn i en påse.

Tror att den här möra mamman ska krypa till kojs så fort det lilla plåstret somnat. Den stora loppan får krypa ner bredvid mamman tills pappan kommer hem. Det får bli lite tv/dator i sängläge :-)

4 kommentarer:

 1. Testar om det går att kommentera...

  SvaraRadera
 2. Om jag ska vara ärlig tror jag inte det är någon magsjuka som smittar, utan någon elak bakterie som satt sig just hos R bara.
  För jag hoppas verkligen ni slipper!!
  Synd om liten som fortfarande inte är bra :(

  kram kram

  SvaraRadera
 3. Söta lilla L <3

  Vi fick rådet att undvika mjölkprodukter under nån vecka för att låta magen vila. Majsvälling brukar också funka bra, men är kanske inte så gott :)

  Hoppas han piggnar till nu!

  Kramar

  SvaraRadera
 4. Glömde ju skriva att så fin hon är L :)

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)