05 augusti 2012

Brunch & bio

Trots att kroppen kändes mycket tung och jag inte direkt var sugen så gav jag mig ut på en joggingrunda imorse. Ibland när jag inte alls känner mig laddad eller har sprungit på länge så går det faktiskt riktigt bra. Idag var en sån dag. Innan frukost och allt. Förresten så blev det inte mycket träningsvärk efter mina två runda tidigare i veckan. Nu känner jag mig laddad att få till tre rundor den här kommande veckan också. 


Efter min lilla runda gottade vi till det med brunch på stan. Barnen åt ordentligt båda två och vi var mätta och nöjda när vi gick därifrån. En bra brunch för 129:- per person, och 0:- för barnen! Snacka om prisvärt!


Efter brunchen blev det sedan tjejtid för mig och L. Bio och Madagaskar3 i 3D. Första gången jag såg en film i 3D och det var en positiv upplevelse. L tyckte filmen var bra också, och det var ju det viktigaste. Roligt att gå på bio tillsammans nu när det är en film som tom jag kan uppskatta, till skillnad från Spöket Laban eller så...

Under eftermiddagen har barnen lekt jättebra ihop. Att L fått spel på lillebror ibland när han sabbat hennes legobyggen får man ju ta med en nypa salt. Det är superhärligt när det funkar!

2 kommentarer:

 1. Brunchen såg trevlig ut, får man nog ta och testa :)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej tjejen!
  Jo, jag tänkte jag skulle försöka blogga igen, men vi får väl se hur det går....
  Kul att du kommit igång med träning, borde jag med, är fetare än nånsin :-(
  Nåja, idag går kalorierna till städning och det är väl bra träning det med. Kram!!

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)