20 augusti 2012

Glädjespridare


Jag vet inte vad som hände och man ska ju inte klaga egentligen - men idag har det varit så varmt att jag mått dåligt... Och inte blir det lättare av att det inte är svalt någonstans i vårt hus..

Det var nära att jag svalkade mig i vattenspridaren, precis som barnen gjorde, jag ångrar nästan att jag inte gjorde det.. 

För L gick både första dagen i skolan och första gången på simmet denna terminen jättebra. Hon har varit på bra humör och det är första dagen på länge som vi inte haft något litet tjaffs.

För R gick det också så bra på dagis att de ville ändra hans tider imorgon så att han får prova på att äta där. Det lär ju inte vara några större problem med tanke på vårt lilla matvrak :-)5 kommentarer:

 1. Vilka härliga bilder :)
  Det har verkligen varit helt galet varmt & kvavt idag!
  Skönt att det gått bra för L med skolan!

  kram kram

  SvaraRadera
 2. Vad skönt att allt rullar på. Och du, den där sneda bilden var urhärlig!

  SvaraRadera
 3. Hej hjärtat! Ja usch igår var det verkligen helt olidligt varmt och klibbigt. Så skönt att allt rullar på och går bra för barnen. Hoppas det blir en lika bra dag idag. KRAM!

  SvaraRadera
 4. åh vilka härliga bilder som väcker minnen från barndommen :)

  Va kul, då får du säkert ditt första paket från tampons for free nästa månad, bloggar du om det då och skickar en länk till dem blir du dessutom kvalificerad för vip utskicken :)
  Kram

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)