25 augusti 2012

It striked back...

Nackspärren alltså... Jag trodde att den rackaren hade släppt taget om mig nu, men tydligen inte... Inatt kom the return och den är inte nådig... J åkte på grabbhelg imorse så jag är ensam med kidsen och doggen D och jag är väl inte världens roligaste mamma... 

Jag inser att jag nog måste boka in lite mer thaimassage i veckan. Eller hitta något annat som kan hjälpa mig, för något står ju uppenbarligen inte rätt till i den här nacken/ryggen/höften.. Grr! 


Kvällen har spenderats på kusinkalas och barnen har fått leka av sig iaf. och fått i sig en massa socker :-) Men nu sover båda de små krylltottarna och jag har återigen iklätt mig en stödkrage för nacken och krupit ner i sängen. Försöker övertala mig själv att INTE sätta på tv:n, utan njuta av en bok en stund innan jag också somnar. Lillebrodern i det här huset är ju inte känd för att vilja ha sovmorgon precis...

3 kommentarer:

 1. Din stackare...hoppas du kan komma iväg på lite massage eller något som hjälper!!

  Sov gott!

  Kram Cecce

  SvaraRadera
 2. Hej hjärtat! Usch din stackare! Hoppas du kan få hjälp med din nacke, du kan ju inte gå och ha så där ont finaste! Hoppas du får en fin söndag. KRAM!

  SvaraRadera
 3. Usch & fy för nackspärr :(
  Kanske dags för ett besök hos kiropraktorn. Hoppas att du hittar någon som kan hjälpa dig!

  kram kram

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)