15 augusti 2012

Morgonpigga sommarlovsdagar


Det gick toppenbra idag också på dagis. Imorgon är det dags att lämna R ensam där en stund, men jag tror inte att det blir några större problem. Frågan är väl snarare hur sjutton vi ska hinna dit i tid framöver? Imorse hade jag så gott om tid att vi åt frukost i lugn och ro och jag hann bädda och tom rensa lite i garderoben(!). Vi hann promenera bort till L:s kompis (där hon skulle vara under tiden) med doggen D och hem igen innan R och jag strosade till dagis. Fast jag inser att jag gick upp 3 timmar innan vi skulle vara på dagis, och risken/chansen att jag går upp kl 5 för att vara i skolan och på dagis vid 8 går fetbort..

De här sista sommarlovsdagarna har L verkligen fått leka med kompisar. Hon tar liksom ingen det hon missade under vår sjukstuga och det känns riktigt bra. Det är liksom precis som det ska vara när hon springer till grannarna och fixar med en hemlig koja. Det känns toppenbra att hon väljer bort tv för att stanna ute och leka lite längre :-)

3 kommentarer:

 1. Haha! Vad säger du? Kommer du inte gå upp klockan fem varje morgon? ;-) Jag håller tummarna för att det går bra att lämna R imorgon. Sv: jag får nog ta på mig äran för detaljerna här i hemmet. Jag bestämmer hur det ska vara så får Glenn göra jobbet ;-) Fick sms av Maria idag att vi ska börja kolla på tåg. KRAM!

  SvaraRadera
 2. Jag försöker också komma in i rutinerna igen. haha...vilken morgonstress alltså! Usch, jag vill kunna ta det lugnt på morgonen. Inte stressa som en galning. Och jag håller med di: Gå upp klockan fem går fetbort:-)

  Jaja...man växer in i det igen. Som tur är!

  Kramar cecce

  SvaraRadera
 3. ja usch & fy för stress på morgonen.. fattar inte hur jag stod ut med att gå upp 4:15 för att stressa iväg strax efter 5 varje morgon i nästan 2 år.
  Va fort man vänjer sig vid att sova lite längre :-)
  kram

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)