12 augusti 2012

Noll kollDet har varit en skön dag. Soft frukost med J ute i solen. Lunch hos svärföräldrarna när vi hämtade upp barnen och doggen D. L fick leka av sig på kalas med en massa kompisar. Sedan njöt hela lilla familjen av en glass i solen innan J badade och trimmade doggen D medan barnen lekte i solen och jag försökte få lite ordning på alla kommande aktiviteter.

Inte nog med att jag missade en tandläkartid för någon månad sedan, igår upptäckte jag att jag helt missat att osa till ett kalas som L var bjuden på. Och helt missat att det ens var kalas! Som tur var var det inte försent för henne att gå ändå och att jag har en fin vän som fixade present från L. Det är liksom inte min stil att vara så dåligt förberedd och att inte ha koll på läget. Så idag plockade jag fram pärmarna igen och har nu fyllt i kommande kalas i kalendern. Hoppas jag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)