20 augusti 2012

På egna ben


Så var dagen då här.
Dagen när L skulle lämnas av vid skolan istället för dagis. Ja, visserligen "bara" i förskoleklass, som var lekis när jag var liten, men.. Det är STORT! 


Med sin nya ryggsäck (som vi tackar gudmor C för! USA-edition :-) ) på ryggen och pirr i magen cyklade hon lätt till skolan i morse. Jag kommer inte ihåg min första lekisdag men jag kommer ihåg när mamma följde mig till skolan. Åh, detta stora spännande äventyr som ligger framför L nu!


På skolgården lokaliserade hon snabbt lite kompisar och hade knappt tid att säga hej då till mig och lillebror när fröknarna visade sig. Det var absolut ingen fråga om att jag skulle följa med min eller så, utan vink vink och vi ses sen!

Det var med stolthet i bröstet jag gick därifrån.

8 kommentarer:

 1. Det ÄR stort när ens barn börjar skolan, en epok är över och en ny tar sin början....

  Förstår att du kände dig stolt :)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Härligt att hon ville gå in själv, så hemskt när barnen klamrar sig fast vid en och säger "snälla mamma lämna mig inte här ensam".
  Hoppas hon kommer tycka det är kul så de blir lika lätt att lämna även i fortsättningen!
  kram

  SvaraRadera
 3. Åh stora FINA L! Ja det är verkligen STORT att börja i skolan! Vad skönt att du inte behövde följa med henne in. Känns som att hon redan är trygg i skolan! KRAM!

  SvaraRadera
 4. Hoppas första dagen går riktigt bra, förstår att du är stolt över din fina och STORA tjej <3 Å ja, cykeln är toppen ,så fort man ser den så gnager samvetet ;-P *ler* KRAM KRAM

  SvaraRadera
 5. Nästa år kommer jag vara i din situation och lämna tjejen på förskoleklass.... usch jag känner mig inte redo för det än, stoppa tiden!!! ;-)

  Kram

  SvaraRadera
 6. weeiii... va kul!! det är ju sååå stort med första skoldagen. hoppas hela dagen gick bra??

  kram kram

  SvaraRadera
 7. Visst är dom stora. Viktor laddar för onsdag då han börjar RIKTIGA skolan. Det är noga med det där. Vi säger ju skolan nu med men poletten har liksom ramlat ner att det är 1:AN han ska börja i. Sötnos!

  SvaraRadera
 8. Men å vad mallig hon är, det lyser om henne! Sötaste!

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)