06 augusti 2012

Utflykt till grannlandet


Men min kusin på besök tyckte jag att det var dags att visa henne Köpenhamn, eftersom hon aldrig varit där. Vi fick med oss mamma och tog färjan över sundet och sedan tåget till Köpenhamn. Tyvärr började det regna så fort vi klev av i den danska huvudstaden, men det var ändå helt ok.

Det blev lite småshopping och sedan lunch med ett glas rosé i Nyhavn. Jag lyckades inte få mamma att köpa de guldiga hotpantsen, som mer såg ut som Bridget Jones-underbyxor med guldpaljetter, för 1100 DKR, eller min kusin att köpa en I love CPH-mugg att ha på jobbet. Dock lyckades vi alla fynda stora blombuketter och en och annan krukväxt i Helsingör.

Under tiden var L med pappa J på jobbet och sedan för första gången på tennislektion. Förutom att pappa J körde och parkerade på cykelbanan och sedan kallade tränaren för pajas så hade det gått bra. Det känns verkligen toppenbra att jag ska styra upp det hela med min charm, harkel, resten av veckan... 

3 kommentarer:

 1. Åh, underbara Nyhavn! Vi var ju där för 2 veckor sedan, men då var det knökat med folk så vi fick ingen plats :-(

  Kram & gonatt

  Ps: Har en kul bild på Olle och lemuren som jag tog häromdagen i bilen - funderade på att skicka över den till dig och Linnea :-)

  SvaraRadera
 2. Köpenhamn är ju bara så mysigt!
  HaHa, Kallade han honom pajas så han hörde eller vad?

  kram kram

  SvaraRadera
 3. Hamnade här av en slump och så ser jag att du ska på FAB-Mama, vad kul- då ses vi där :)
  Kram
  BloggMamman- tillbaka i bloggvärlden

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)