22 september 2012

Chokladförberedelser

Börjar den här lördagen med lite chokladförberedelser - innan frukost! Eller rättare sagt så skippar vi frukost idag och går på brunch istället :-) Lite familjemys när vi kan!


Imorgon åker nämligen pappa J iväg igen några dagar så vi får passa på att mysa ordentligt när vi alla är samlade. Fast jag tror tyvärr inte att just pappa J uppskattar kvällens planerade chokladmys.. Han gillar varken mörk choklad eller mousse - så det blir desto mer till L och mig att gotta oss med.

 

Strax brunch, sedan ett besök hos farmor på sjukhuset för min del. Operationen hade gått bra och hon var ganska pigg igår när jag var där. I em har jag tankar på (observera "tankar på"!) att ta tag i något röjarprojekt här hemma. Vi får väl se hur det går med det!

1 kommentar:

  1. Hoppas att farmor mår bättre idag och att ni har haft en fin lördag!

    Och nej, jag har inte bokat tågbiljetter än - kom på att du frågade det häromdagen. Men jag får väl få tummen ur, för det är ju det smidigaste sättet för mig också.

    Ha en härlig kväll!

    KRAM

    SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)