18 september 2012

Runt, runt, runt


Idag har det varit en riktig ekorrhjulsdag. Jag har enbart suttit på rumpan på jobbet och på en stenhård bänk i omklädningsrummet när L hade jympa. Annars har det gått i ett och nu är klockan tio över nio.

Hade inte en fröken i morse råkat säga att det är fotografering imorgon hade jag totalt missat det. Jag har verkligen noll koll nu förtiden. Fattar inte riktigt vad som hänt (eh, jo två barn), jag brukade alltid ha koll på allas födelsedagar och allt viktigt. Nu har jag knappt koll på vilken veckodag det är... Jag lägger in ALLT i telefonens kalender för att ha en chans att ha koll på något. Fast då gäller det förstås att jag ens ska ha koll på att jag har något att lägga in...

Muntrar upp mig själv med ett par bilder på R från semestern.
4 kommentarer:

 1. Ja du, detta livspuzzel. Inte alltid lätt att hänga med.
  Så glad att mina tjejer bara har var sin aktivitet för det är nog för mig att hålla ordning på. Min vänninas döttrar gör tre saker var/vecka och jag blir svettig bara av att höra henne rodda ihop sina dagar.

  Kram Åsa

  SvaraRadera
 2. Skönt att du är mänsklig vännen!

  SvaraRadera
 3. Fotografering.... oooops.... nu ringer klockor, det är visst på G även på mina ungars förskola, hoppas innerligt att det inte är i dag bara för de såg ut lite hipp som happ efter att ha valt kläder själva.... Är iaf föräldramöte i dag såg jag just, så du är inte ensam om att ha lite dålig koll ;-) KRAMIS

  SvaraRadera
 4. Här är en till som tappat fokusen på dagarna fullständigt!
  Fick en påminnelse nu när jag hämtade S om att det är fotografering i morgon. Har nu satt en stor lapp på dörren här hemma om att det ska fotograferas i morgon :)

  kram kram

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)