19 oktober 2012

Fredagsbus

Jodå, så att... Idag blev det fredagsmys på Max. Kände mig inte så stolt över det och hade gärna själv ätit något annat än en burgare i salladsblad en fredagskväll, men, men... Barnen var happy och då är jag nöjd. För att slippa stress och hungrig familj var det en smidig lösning.

Med L var vi ganska restriktiva med socker och annat onyttigt och hon åt inte godis förrän hon var nästan tre år. Godis har visserligen inte R ätit ännu, men pommes, dippa, nuggets och glass... Han vill ju ha a l l t  som syrran har!

Nu har L och jag lite mer fredagsmys framför x-factor och R sover. Det är sååå skönt att det är fredag dvs lördag imorgon så att vi inte behöver gå upp tidigt för att åka till skola/dagis/jobb. Och R har faktiskt näsan lovat att vi ska ha sovmorgon till i alla fall 8!
2 kommentarer:

 1. Tycker det låter som perfekta fredagsmyset jag!
  Hoppas på den där sovmorgonen!!
  PUSS och KRAM

  SvaraRadera
 2. Och jag ligger och gottar mig på hotellrummet!
  LOVE

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)