18 oktober 2012

Ho ho!
En ny dag. Efter en natt med ganska mycket sömn. Tjoho! Nu blir det dagis/skola/jobb och i em är det dags för keyboardlektion. Jag känner mig ganska ok rent stressmässigt eftersom jag redan förberett lite av middagmaten till ikväll, tvätt-korgen är hyffsat ofull :-) och imorgon är det fredag! Nu kör vi!

5 kommentarer:

 1. Ha en bra dag, skönt att slippa stress! Här är det ff sjukstuga. Tröttsamt värre. Bebis som bara skriker och vill bli buren, treåring som är trött, uttråkad och snorig som också vill mysa... Hmm. Kloning?!

  Ang headern så gör jag det gärna, ge min mail! Geyer.j3nny@gmail.com

  Kram

  SvaraRadera
 2. Hoppas du får en toppenfin dag finaste! KRAM!

  SvaraRadera
 3. vilka söta ugglor :-)
  Här är tvättkorgen överfull och jag känner mig som en flodhästs om går i sömnen.. men snart är helgen här :-)
  kram

  SvaraRadera
 4. Så skönt att du fått sova å att det är ordning på torpet igen!
  Ang pyssel så är egna julkort ett säkert kort, eller att göra vackra strutar att fylla med godsaker. Själv är jag inne på pyssel med kottar å klurar på att göra en dörrkrans med kottar, näver, kanelstänger m.m.
  Önskar dig en fin kväll <3

  SvaraRadera
 5. Gott att ni fått sova lite mer!
  Här har jag kört ett tvättrace under eftermiddagen & hinner nog med en maskin till i kväll.
  Hoppas att ni har haft en bra dag.

  kram kram

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)