28 oktober 2012

Klockor, skor och snor
Alltså, det var ingen som fick R att förstå att han skulle sova liiite längre imorse. Och när han vaknade 5.40 var det lite snurrigt en stund. I vårt moderna samhälle är det svårt att veta vilka mojänger som som ställer om sig själva.. Men efter ett tag konstaterade jag att 5.40 var omställt och att kl "eg" var 6.40 vilket innebar rena sovmorgonen för R. Och även om vi låtsades att det var mitt i natten en stund så funkade det inte...

Fördelen var att vi var ganska effektiva under dagens första del. Shoppade 3 par skor till kidsen och en jacka till J på en kort stund. Sedan tog det stopp. Vi har inte fått gjort så mycket mer. Och så körde vi lite crazy söndag och käkade tacos till middag!

Nu softar vi i soffan med lite hemmagjord lchf-glass, hallon-style och väntar på att R ska vilja somna. Sedan blir det så klart Solsidan :-)

Tyvärr börjar jag bli riktigt täppt i näsan. Inte alls uppskattat då jag missade träning hela förra veckan på grund av barnens sjukdomar och var laddad att träna ordentligt denna veckan. Bara lite mer än tre veckor till Malaga!

5 kommentarer:

 1. Inte bli sjuk nu!!!
  Jag har varit skit dålig både med mat och träning denna vecka.
  Får bli nya tag i morgon.

  kram kram

  SvaraRadera
 2. hej gumman..

  åhh jag känner med att jag har en förkylning ligger och gror, bloggade just det. .:( men så länge jag inte har ont i halsen el feber så tränar jag på bara jag orkar..

  vi har ju bara en vecka kvar tills vi åker till Egypten så jag är allt lite nervös så vi inte blir sjuk på rikgit..

  kramisar

  SvaraRadera
 3. Hihi, ja att inte barnen kan inse hur skönt det är att få sova ut på helgen ;-)

  Kram & krya på dig!

  Ps: Charlie sover än så länge snällt i sin nya säng - ska bli spännande att se om han ligger kvar hela natten...

  SvaraRadera
 4. Kommer ihåg de där tidiga morgnarna:-) Inget kul! Som tur är går det över såsmåningom så...håll ut!!
  Håller tummarna för att allt det täppta löses upp under natten!

  Massa kramar

  SvaraRadera
 5. Den där klockomställningen gjorde allt lite positivare igår tyckte jag även om det inte blev mer gjort härikring pga den men ändå - en timmes längre sömn är ju alltid välkommet =)

  Krya på dig!

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)