18 oktober 2012

Tempo!

Den här dagen har verkligen haft tempo! Min keyboardlärarinna tyckte att jag alltid kom som en vitamininjektion men jag försökte förklara att det nog var att jag alltid var stressad när jag kom till henne :-)

Hämta L och kompis på skolan, hämta R på dagis, laga mat, promenera hem med kompisen och samtidigt rasta doggen D, bada R, natta R, vika 3 maskiner tvätt, bädda rent i sängen, natta L och puh... Snart ska jag kolla på Revenge i sängen och sedan sova. Imorgon är det fredag och jag ser verkligen fram emot riktigt hederligt fredagsmys med kidsen!


Tror faktiskt att jag ska låta datorn vila ikväll och krypa ner bredvid min lilla Guldlock!

2 kommentarer:

  1. Ser också framemot helgmys! Behöver tanka batteriet rejält! Sen ska jag ju ut och resa med elever några dagar igen.

    Kram

    SvaraRadera
  2. Var rädd om dig finaste! Jag ser verkligen upp till dig som får ihop vardagen så bra när du är ensam! KRAM!

    SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)