31 oktober 2012

Time flies
Herregud, var tar tiden vägen? Lämnade jobbet strax efter 15, hämtade R vid kvart-tjugo över och sedan L efter det. Åkte till Ica Maxi och handlade två kassar, vidare till skogen för en runda med doggen D och när vi satt i bilen på väg hem var klockan fem över fem!

Sedan rullade det på med middag, dusch för R, nattning av R, kortspel med L, glasskvällsfika med L, nattning av L och nu är det Greys. Och ikväll har jag varit en riktig tråk-kärring. Släckte snabbt ner på nedanvåningen och rullade ner på ovanvåningen för att slippa oväntat besök från kids i skräckmasker. De senaste åren har det bara kommit barn som inte ens bor här i närheten och kört Bus eller godis. Tycker inte alls att det är speciellt kul eller charmigt. Framför allt inte när jag är ensam hemma med barnen. Hade uppskattat om några barn från gatan eller kvarteret eller någon man kände kom. Men när helt okända kommer för att få godis känns det som tiggeri... Ja, jag skrev ju tråk-kärring... Och vi köpte faktiskt hem lite godis från Maxi, in case of :-)

Nu sover mina guldklimpar och jag ska mysa ner mig framför Greys och bara njuta en stund. Njuta av att inte göra något annat än att kolla en stund på tv. Imorgon är det torsdag och jag undrar var höstlovet tog vägen?!?

3 kommentarer:

 1. hej hopp..

  Grattis till vinsten hos Fnulan, vad kul med mässa.. :) usch förstår att du släkte och gick en trappa upp, här brukar vi skruva ur ringklockan (proppen) så vi slipper höra den men i år glömde vi det.. men inte en enda har ringt på, haha..

  för 2 år sedan kom det ett gäng med tonåringar med maskar på sig och jag råkade öppna, då blev jag rädd på riktgit faktiskt.. vet ju inte vem som gömmer sig bakom.. :/

  kramkrma

  SvaraRadera
 2. Då joinar jag dig i tråkkärringsträsket, för jag gillar inte bus å godis, det känns som tiggeri, gör hellre nått kul för mina egna ungar, ikväll ska de å grannbarnen få äta tacos å sedan gå på spökjakt där de hittar reflexer och möter ett snällt spöke (min man) som ger dem en peng att köpa någon liten grej för eller godis :-D Bommade dessutom att halloween var i går så vi kör detta ikväll istället ;-P Tur att ungarna inte bryr sig! KRAM

  SvaraRadera
 3. Jag har plockat bort batterierna från dörrklockan. Orkar inte med alla dessa ungar som ringer på stup i kvarten för att tigga godis, gillar det inte alls.
  Så du är inte ensam om att vara tråk-kärring :)

  kram kram

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)