14 november 2012

Den femte familjemedlemmenIdag har jag varit med doggen D hos veterinären för den årliga vaccinationen. Passade på att fråga om hennes höft som hon har problem med och som verkat besvära henne lite den sista tiden. Och visst har den gamla damen (11,5 år) ont! Det blev röntgen på studs eftersom det fanns en ledig tid. Där konstaterade dock veterinären att hon trott att det skulle se värre ut med tanke på hur ont D verkar ha. Och då äter hon ändå smärtstillande varje dag.

Nu blir det ett försök att stärka upp muskulaturen i höfterna genom att stå på en vibrationsbräda. Småskrattar lite för mig själv, och undrar hur det ska gå för doggen D att stå på en vibrerande platta... Lite knasigt verkar det... Men om det hjälper henne så varför inte. På måndag får vi se.

6 kommentarer:

 1. En vibro bräda, det lät annorlunda. Hoppas innerligt det hjälper, vad gör man inte för sina kära fyrfotingar <3 KRAM!

  SvaraRadera
 2. Det funkar ju som rehab för oss människor så varför inte. Men det måste se kul ut :-)

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Håller tummar & tår för att det kan hjälpa henne!

  kram kram

  SvaraRadera
 4. Åh, lilla Divis! Hoppas det blir bra!
  kram Jenny

  SvaraRadera
 5. Ha ha.... ja, mycket kul händer här i Stockholm ;-) Att vara vaken till 04.00 är inget att rekommendera när man har två småbarn ;-)Så trött idag!!! Kram!

  SvaraRadera
 6. Men åh stackars doggen D! Men hon är ju trots allt en väldig gammal dam. Jag hoppas vibrationsplattan hjälper henne. Kram finaste!

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)