18 november 2012

Hemåt igen

Usch, det har inte varit så kul för lillprinsen de senaste 15 timmarna.

Först seder den där katten. Den söta lilla katten som inte alls brydde sig om R, men som R var väldigt nyfiken på. Rädd men nyfiken. Det var inga problem för R att somna i resesängen i källaren där hela lilla familjen skulle sova. Plötsligt vaknade han och var väldigt ledsen, och det visade sig att katten lagt sig i en säng i rummet. Ett par timmar senare hade katten smugit sig in igen och R var helt hysterisk. Han somnade inte om utan sa bara "katt" om och om igen. Det slutade med att alla gick och la sig, vilket iofs var ganska skönt eftersom alla var ganska trötta.

Klockan fyra vaknade vi av att R kräktes. Och så tillbringade vi en stund i gryningen med kräk och en ledsen lillkille. Puh, som jag skev inatt så är magsjuka aldrig kul, men det blir snäppet värre när man inte är på hemmaplan. Vi försökte slumra lite till och efter att vi petat i oss lite frukost och duschat bort alla ev kräkbaciller är vi nu på väg hemåt igen.

Vi håller tummarna stenhårt att det var något som R fått i sig som ville upp igen och att ingen annan insjuknar. Vi håller också tummarna stenhårt att vi ska slippa kräk i bilen. Ja, vad säger man? Det blir inte alltid som man tänkt sig.
3 kommentarer:

 1. Men åååå stackars er alla!!! Nu måste ni få vara friska!!

  SvaraRadera
 2. Men fy, era stackare :-( Hoppas att han piggar på sig snabbt!!

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Men usch & fy :(
  Jag hoppas att det inte blev något mera kräk!!

  kram kram

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)