28 november 2012

Liten tomtenisse

Hade inte riktigt förstått hur stort kvällens Juluppspel på dagis skulle vara. Det var hela förskolan och alla barnen sjöng julsånger på en stor scen. Det var mer än en tår i ögonvrån när vår lille kille trippade in med sina kompisar, i sin tomtedräkt, med tomtetossor på fötterna och en liten lykta i handen.


När han fick en mikrofon i handen var lyckan gjord för den lille killen, som precis som sin syrra och sin mamma gillar att sjunga i mic ;-) Nu vet jag iofs inte om han sjöng så mycket i den där micken.. Han verkade mest lite konfunderad över vilka alla människorna var som satt och tittade på honom och hans kompisar. Och även om det inte precis var någon skönsång så är det ändå helt otroligt att de där små liven stod där och sjöng - i mikrofoner, inför en stor publik! Jag är imponerad!

6 kommentarer:

 1. HiHi, så gulligt!
  Det ser ut som om han är på väg att käka upp mikrofonen :)
  Sagas fot är bättre, svullnaden har lagt sig men hon haltar fortfarande.

  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Åh så söt:)
  Kramar från Victoria på www.victoriasprovkök.se

  SvaraRadera
 3. Men åh! Världens sötaste lilla tomtenisse ju! Vad duktiga de var alla barnen! Hoppas du får en fin torsdag hjärtat! KRAM!

  SvaraRadera
 4. Grymt söt liten nisse =)
  Klart att man blir tårögd...!

  SvaraRadera
 5. Åhhh så gulligt!! Och så duktigt av dem, men som sagt med en poppprinsessa till mamma så är det inte konstigt om det är en blivande poppprins vi skådar :-D Här blev det en lång och strapatsrik dag i staden, så nu är det skönt att krypa upp i soffan med lite glögg, lurn ligger å bubblar, nyss hemkommen från simträningen där hon idag tagit sitt första simmärke, så då får man vara stolt ;-D KRAAAAM <3

  SvaraRadera
 6. Åh, vad söt han är!! ;)

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)