01 november 2012

Stor kille!


Vår STORA kille sitter numera på stor stol på dagis, så i morse blev det premiärsittning på syrrans gamla Trip Trap utan bygel. Det gick jättebra, även om han hade liite svårt att liksom sitta stilla :-) Så, nu har han stor stol och vanligt (plast)glas.Oj, oj, vad fort det går! Var han inte nyss nyfödd?!?

På tal om att han är stor så rensade jag bort större andelen av hans pyjamasar igår, så i helgen behöver det bli lite shopping.


2 kommentarer:

  1. Världens sötaste kille! Vi fick inbjudan till skolan igår! Helt GALET om du frågar mig! Vart är mina bebisar? Önskar er en fin fredag hjärtat! KRAM!

    SvaraRadera
  2. Ja oj så tiden går fort, jag kan inte fatta att vi har 3 skolbarn och kanske till och med 4 stycken i höst om det går som vi vill.
    R var ju bara en liten nyföding här jag såg honom i Stockholm.
    Kramar

    SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)