17 december 2012

Röda kulor & vita stjärnor
Granen står så grön och grann i stugan.. eller Lejonkulan :-)
R sov medan vi andra klädde granen och äntligen - ÄNTLIGEN - har jag lyckats få till några vita pappersstjärnor! Det tog bara några år..

L och jag köpte en ny toppstjärna idag på Åhlens, men den var visst lite för tung så toppen lutar just nu. Får fundera ut hur jag ska lösa det.

Just nu är jag totalt beroende av min kalender i telefonen. OCH anteckningarna i telefonen. Jag kommer på småsaker hela tiden som jag måste notera och telefonen är alltid nära till hands. Trots att jag lägger in allt hela tiden, och jag tror att jag faktiskt har lagt in det, men på något sätt har det ramlat bort (ur minnet iaf!) att det är dags för frukost på dagis imorgon. Tack och lov att ena fröken nämde det vid hämtningen idag annars hade varken J och jag varit där i tid imorgon. J hade definitivt inte varit där!

Nu ska jag sitta en stund och njuta av vår lilla gran!

4 kommentarer:

 1. Jag är också beroende av kontroll. Just nu är det kaos i min hjärna av alla måsten!
  FIN gran!!
  PUSS

  SvaraRadera
 2. Vilken fin gran! Och vilka fina vita pappersstjärnor! Krami

  SvaraRadera
 3. Hej hjärtat! Så FIN gran ni har! Och stjärnorna är ju verkligen jättefina! Hoppas ni får en mysig frukost idag. KRAM!

  SvaraRadera
 4. Jätte fin gran!!
  Stjärnorna är super fina. Hur får man ihop sådana??

  kram kram

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)