06 januari 2013

Helikoptertur över Grand Canyon


Nu har jag varit med om något otroligt häftigt - en helikoptertur över Hoover Dam och Grand Canyon med champagnepicknick på en avsats där jordekorrarna var vääldigt sugna på chirre och äpple :-)


Jag hade aldrig åkt helikopter innan och var lite rädd att jag skulle tycka att det var läskigt eller må illa. Speciellt efter bamsefrukosten J och jag satte i oss vid sju imorse (då det för övrigt redan/fortfarande satt folk i casionot..!!)Men det gick jättebra. Jag satt med ett leende på läpparna när vi började med att ta en liten repa över strippen, och alla galna hotellkomplex.


Hoover Dam var inte riktigt som jag föreställt mig, tänker bara på James Bond. Vi var på ganska hög höjd så det var svårt att få en uppfattning om hur stort det är.


Det kändes som om helikoptern nästan stod helt stilla i luften, eller iaf bara rörde sig väldigt långsamt framåt, men i själva verket åkte vi i ca 200 km i timmen!


Bilderna är tagna genom helikopterfönstret så det är inte bästa kvalitet, men wow så otroligt stort allt var! Högt och stort och ÖDE!


Vi stannade till på en avsats i Grand Canyon och fick champagne och lite tilltugg innan vi lyfte och flög tillbaka mot Las Vegas.


Det är ganska märkligt att lämna Grand Canyon, kommer från den helt öde öknen och se Las Vegas och the Strip torna upp sig framför ögonen.


Bilderna gör inte alls verkligheten rättvisa, det är så otroligt alltihop!


10 kommentarer:

 1. Vilken fantastisk upplevelse!!!Det är verkligen en plats att lägga till på listan över 1000 platser att se......:)) Ha det fortsatt bra!!Kram,kram

  SvaraRadera
 2. Häftigt! Roligt att se bilderna! Kram jessica

  SvaraRadera
 3. Hej och god fortsättning.
  Vilken resa ni är på. Ser underbart ut.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Wow gumman! Shit vilken upplevelse! KRAM

  SvaraRadera
 5. Men jösses vilken häftig upplevelse!!
  Säger bara WOW :)

  kram kram

  SvaraRadera
 6. Åååååååååååååå jag blir ju alldeles grön av avund!!! NJUT men spela inte bort alla pengar!!
  PUSS

  SvaraRadera
 7. Åhhhh vad härligt det ser ut på alla bilder! Ha en uuuunderbar semester!!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Väldigt häftigt. kan fantisera om hur det hade varit att vara där. måste skrivas upp på listan över platser som måste besökas :)

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)